Amenajarea dormitorului matrimonial

Amenajarea unui dormitor matrimonial este o modalitate excelentă de a spori valoarea proprietății casei dvs. ImproveNet vă poate conecta cu contractorii din zona dvs. pentru a obține cotații și pentru a vă duce proiectul mai departe.

Dormitorul principal este refugiul de relaxare al multor case. Unii oameni își dau seama în curând că nu au spațiul dorit, așa că caută modalități prin care pot extinde spațiul. O opțiune pentru a face acest lucru este să construiți un dormitor principal. Daca vrei sa scapi de o grija, ai putea sa apelezi la un designer de interior specializat in servicii de design interior care sa se ocupe de acest aspect pentru tine.

Înainte de a contacta contractantul, ar trebui să determinați ce doriți să fi făcut. Vă poate ajuta să vă uitați la idei pentru dormitoarele matrimoniale care au un aspect similar cu al dvs. Acesta este adesea un bun punct de plecare pentru a găsi dormitorul liniștit al viselor tale. Luați în considerare aceste puncte atunci când vă lansați în proiectul de adăugare a dormitorului principal.

Unele case au dormitoare matrimoniale care nu includ o baie, dar mulți oameni doresc să aibă experiența completă a suitei master. Un dormitor matrimonial cu o baie vă poate oferi mult mai mult spațiu și o intimitate considerabilă, deoarece nu va trebui să folosiți aceeași baie ca toți ceilalți din casa dvs.

Un alt avantaj al adăugării unui dormitor matrimonial este că vă poate crește valoarea proprietății. Deși acest lucru nu este un factor important pentru persoanele care intenționează să rămână acasă pentru totdeauna, persoanele care știu că vor vinde casa în curând vor aprecia probabil acest beneficiu al creării unei suite master mai mari.

Eliminați planurile de adăugare a dormitorului principal

Adăugarea unui dormitor matrimonial este o opțiune pentru persoanele care nu au prea mult spațiu pentru adăugare. Acest tip de adăugare adaugă imagini pătrate în cameră, dar nu este la fel de mare ca o adăugare tradițională.

Oricine are nevoie de un dormitor matrimonial mai mare, dar nu poate lucra cu o creștere tradițională a suprafeței pătrate, poate lua în considerare această opțiune. Deoarece nu veți câștiga prea mult spațiu, ar trebui să vă concentrați pe utilizarea spațiului pe care îl aveți în cel mai bun mod posibil. O renovare a dormitorului principal bazată pe planurile de adăugare a dormitorului principal vă poate ajuta să găsiți aspectul și opțiunile care se potrivesc nevoilor dvs. curente în spațiu.

Cum se construiește un dormitor principal

Unul dintre cele mai importante lucruri de reținut despre construirea unui dormitor matrimonial este că acesta trebuie să respecte sau să depășească codurile locale de construcție. Va trebui să vă asigurați un permis înainte de a începe construcția. Aceasta înseamnă că va trebui să aveți planurile și specificațiile pentru proiect, astfel încât să le puteți trimite la biroul de aplicare a codului sau de autorizare din municipalitatea dvs.

Procesul de construire a dormitorului matrimonial este intensiv în muncă, astfel încât mulți proprietari aleg să angajeze un antreprenor pentru a finaliza proiectul. Antreprenorul ar trebui să fie familiarizat cu codurile locale de construcție și procesul de autorizare, astfel încât să poată gestiona aceste sarcini pentru dvs. De asemenea, vor putea face treaba într-un mod eficient.

Citeste și Idei pentru amenajarea dormitorului