Alegeți o trupă care a investit în ei înșiși

Pot solicita melodii pentru nunta?

Multe trupe live care sunt specializate în nunți sunt bucuroși să includă melodiile solicitate în lista lor, așa că dacă există o melodie specială pe care tinerii căsătoriți doresc să o aibă ca primă melodie de dans, atunci trebuie pur și simplu să ceri trupei să o interpreteze.

Trupele live cu experiență care sunt specializate în oferirea de divertisment pentru o recepție de nuntă, cum ar fi The Hustle , sunt mai mult decât fericite să învețe și să interpreteze melodiile solicitate pentru primul dans și multe altele.

Fie că sunt acele hituri mari binecunoscute care sunt perfecte pentru întreaga mulțime să petreacă, sau curiozități obscure pe care oaspeții nu le-au auzit niciodată, dar care ar putea însemna lumea pentru cuplul special în ziua lor specială.

Primele cântece de dans

Când vine vorba de a solicita o melodie pentru ziua ta cea mare, majoritatea cuplurilor visează la ideea de a asculta prima lor melodie de dans interpretată live de o trupa cover.

Verificați cu trupa dvs. dacă sunt capabili să învețe o melodie specială pentru dvs.

Dacă ai opțiunea de a face asta și trupa ta este dispusă să învețe și să interpreteze această muzică live în ziua ta cea mare, poate fi un moment incredibil!

Atunci când alegeți trupe pentru nunta dvs., asigurați-vă că măcar întrebați dacă pot face față cererilor sau nu.

Dacă nu îl pot cânta live, întrebați dacă îl pot adăuga la setul lor de DJ!

Alegeți o trupă care a investit în ei înșiși

Este simplu într-adevăr.

Cu cât o trupă se ia mai serioasă și cu cât a investit mai mult în ceea ce face ca o ținută adecvată și profesională, cu atât mai serios te va lua pe tine și pe ziua ta specială.

După cum am spus la început, puteți rezerva o singură dată în viață divertisment și muzică de nuntă.

De ce ai lua în considerare trupele care nu sunt pregătite să facă eforturi suplimentare pentru nunta ta sau care au investit în ei înșiși pentru a fi pregătite pentru alte nunți?

Ori de câte ori suntem aleși să cântăm muzică la petrecerea de nuntă a cuiva sau la locurile de nuntă din Cheshire , ne simțim cu adevărat onorați și atât de norocoși să fim în acel grup norocos de oameni și oaspeți care pot împărtăși și crea momente speciale cu tine.

Vorbește cu trupa ta. Faceți cunoștință cu ei. Vei ști destul de repede dacă sunt pe aceeași pagină cu tine și dacă îi vrei cu adevărat în ziua nunții tale și oferind divertisment muzical!

Sursa foto – Fotograf botez Timisoara