Alegerea celor mai potrivite uși de interior din lemn

Alegerea celor mai potrivite uși de interior este un lucru care merită într-adevăr să fie luat în considerare, deoarece ușile nu sunt un element al casei pe care îl schimbăm des, cum ar fi vopseaua sau textilele: este important să știm cum să alegem ușile interioare, deoarece acestea au menirea să ne însoțească mulți ani.

Cele două caracteristici fundamentale pe care ar trebui să le evaluăm atunci când alegem o ușă de interior sunt finisajul exterior și compoziția sa interioară. De asemenea, ar trebui să luăm în considerare culoarea pereților precum și stilul general al casei.

Există o mare varietate de modele, culori și finisaje. Cei care adoră culoarea lemnului natural, pot găsi nuanțe care imită pinul, nucul, stejarul, printre altele. De asemenea, se pot alege uși în culori neutre, cum ar fi alb și gri.

Înainte de a decide, analizează câtă lumină naturală primește casa ta, dacă vrei o nuanță mai deschisă sau una mai închisă a ușilor și cum este decorul tău. Dacă stilul casei este caracterizat de nuanțe moderne, o culoare neutră a ușilor este cea mai potrivită. Albul luminează și se potrivește în orice cameră și cu orice stil decorativ. Bejul, griul deschis sau chiar wenge sunt alternative elegante care se combină cu ușurință. A da ușilor o atingere cu un ton mai viu și mai vibrant este întotdeauna o opțiune viabilă.

Ușile în tonuri întunecate aduc căldură și confort camerelor, în timp ce ușile albe sunt ideale pentru a crea spații funcționale, moderne și elegante. Cu toate acestea, este foarte important să iei în considerare culoarea pereților și a mobilierului atunci când alegi ușile interioare.

Poți alege uși de interior din lemn stratificat de la producătorul DingoTrans SRL din  Târgu Ocna, județul Bacău. Ușile produse de DingoTrans sunt fabricate din profil stratificat cu secțiunea de 40 x 110, la comandă, în diferite modele, cu ramă și tăblie. Ușile pot fi vopsite sau în lazur transparent, astfel păstrându-se naturalețea lemnului.

Producătorul folosește esențe de rășinoase, tei, meranti sau stejar la producerea ușilor, lemn care ulterior va fi uscat cu o umiditate relativă de 8-10 %.

producator usi de interior din lemn

Accesează site-ul web www.dingotrans.ro/usi-de-interior-din-lemn  pentru a vizualiza mai multe detalii referitoare la ușile de interior produse de Dingotrans și pentru a admira modelele superbe de uși din portofoliul companiei, modele realizate pe comandă de-a lungul timpului pentru clienții firmei.