Alege sa te feresti folosind produse de curatenie profesionale

Vremea rece a venit, iar acest lucru nu poate inseamna ca se apropie sezonul gripelor si al racelilor. Noua pandemie de Coronavirus nu ajuta nici ea prea mult, deci trebuie sa gasim metode mai bune de preventie. O masca protectie se dovedeste a fi o investitie cat se poate de buna mai ales daca este achizitionata de la Sanito.ro!

De asemenea, site-ul Sanito.ro ofera si o gama vasta de sapun tork, ce se poate cumpara in stare lichida, sapun spuma, sapun crema sau chiar sapun solid. Spalarea corecta a mainilor cu apa si sapun poate preveni numeroase boli care afecteaza persoanele sanatoase, dar mai ales persoanele cu sisteme imunitare slabite. Aceste boli variaza de la infectii respiratorii, precum pneumonia, pana la infectii gastrice care provoaca diaree. Multe dintre aceste afectiuni pot fi fatale pentru unele persoane, cum ar fi batranii si copiii. De asemenea, germenii pot fi transmisi chiar si de persoanele care nu se simt bolnave.

Spalarea mainilor cu apa si sapun Tork este mai eficace decat spalarea doar cu apa. Mainile trebuie clatite cu apa curenta la o temperatura confortabila. Trebuie cunoscut faptul ca apa calda nu este mai eficienta decat apa rece in uciderea germenilor. Dupa clatirea initiala, trebuie aplicat sapunul dorit.

Sapunurile pot exista sub diferite forme, precum lichide, solide sau spuma. Dupa aplicare, mainile trebuie frecate pana la obtinerea unei spume. Acest lucru trebuie efectuat pentru cel putin 30 de secunde, astfel incat spuma sa fie raspandita pe toate partile mainilor si incheieturilor, inclusiv sub unghii si intre degete. Dupa acest lucru, mainile pot fi clatite si uscate bine. Daca este utilizata o toaleta publica, se recomanda utilizarea unui prosop de hartie pentru a opri si porni robinetul chiuvetei, dar si pentru a deschide usa la iesire.

Spatiul de depozitare al sapunului reprezinta un alt aspect important. Avand in vedere ca anumiti germeni pot trai pe anumite sapunuri solide, se recomanda utilizarea sapunurilor lichide, mai ales in scoli si institutii publice.

Trebuie sa luam in considerare si gama de dezinfectant maini, care sub forma gelului antibacterian ne protejeaza de suprafetele murdare din locurile publice. Gelul de maini este o investitie esentiala mai ales acum cand lumea este sub amenintare a unui nou virus despre care nu se stie prea multe. Gelul antibacterian trebuie aplicat de fiecare data cand atingem suprafete straine sau dupa ce tusim.

Desigur, excesul nu este recomandat, deoarece poate avea anumite consecinte. De exemplu, daca o persoana isi spala in mod constant mainile pana cand devin uscate si rosii, inseamna ca exagereaza. Daca mainile devin crapate sau cu zone de sangerare, ele sunt mult mai predispuse la infectii cu diferiti germeni. Magazinul Sanito.ro este site-ul perfect de unde clientii pot comanda produse pentru curatenie si intretinerea acesteia in cantitati mari, iar preturile raman foarte avantajoase.

De la aspiratoare profesionale la sapunuri lichide antibacterine, Sanito.ro ramane un furnizor fiabil atat pentru utilizatori casnici, cat si pentru firme si institutii. Curatenia este un aspect important in care trebuie sa investim in mod regulat si cu grija. Tinand cont de aceste aspecte putem fi siguri ca suntem cat se poate de departe de noul virus!