Alege produse pentru catering

Site-ul magazinului sanito.ro ofera o vasata gama de produse catering: tacamuri unica folosinta, pahare unica folosinta, pahare plastic, pahare carton, palete cafea, farfurii unica folosinta, farfurii biodegradabile, caserole unica folosinta, cutii catering.  Acest magazin profesional este un furnizor de incredere la care pot apela multi clienti.

Vesela de unica folosinta din plastic este mai igienica. In unele restaurante chiar nu se mai foloseste decat vesela de acest tip. De la farfurii si pana la tacamuri, managementul unor unitati in care se servesc alimente a luat decizia de a inlocui vesela care trebuie curatata. Aceasta decizie este cu atat  mai buna cu cat, in contextul actualei pandemii, trebuie sa avem grija ce consumam si de unde consumam. Si asta include si vesela. Asa ca, daca sunteti serviti cu farfurii si tacamuri ce sunt ulterior aruncate, ati ajuns in locul potrivit.

Unul dintre principalele avantaje pe care le au aceste consumabile de unica folosinta (farfurii, pahare, bete frigarui, folii alimentare, etc.) este faptul ca pot fi utilizate pe o arie larga, atat de catre persoanele individuale, fara o ocazie si/sau un eveniment anume, fie de catre societati comerciale care servesc alimente. Pot fi folosite aceste consumabile pentru angajati, dar si pentru organizarea de evenimente importante unde sunt multi invitati, insa nu ne permitem costurile unui eveniment cu fast sau, pur si simplu, nu dorim sa investim foarte mult in acesta.

Poti apela la farfurii de unica folosinta si la alte consumabile similare ce nu necesita investitii mari si care-ti permit sa organizezi un eveniment pe placul tau. Ba mai mult, utilizand aceste consumabile poti mari lista invitatilor, mai ales daca deja ti-ai stabilit si un meniu la fel de accesibil, pe care il poti prepara cu usurinta in casa.

Un alt avantaj al acestor accesorii este si cel legat de sanatate. Consumabilele de unica folosinta sunt destinate uzului unic, pe moment, ceea ce inseamna ca fiecare invitat / persoana va avea propriile tacamuri. Pe principiul ca niciodata nu poti cunoaste o persoana suficient de bine, mai ales din punct de vedere medical, aceste consumabile te ajuta sa-ti mentii sanatatea deoarece nu se produce un contact cu celelalte persoane care pot fi purtatoare de bacterii si virusi, si care pot da nastere diferitelor boli.

De aceea, alegerea unor farfurii unica folosinta si caserole de unica folosinta in favoarea clasicelor recipiente din portelan sau metal este o idee buna, mai ales in deplasari.

Aceste tacamuri de unica folosinta pot fi foarte usor reciclate odata ce au fost folosite.

Utilizarea tacamurilor de unica folosinta nu este doar convenabila pentru mediul inconjurator si igiena, dar si pentru cine doreste sa nu petreaca mult timp sa spele vase. Chiar daca vorbim de o petrecere precum cea a zilei de nastere, farfuriile din plastic sau carton pot foarte bine sa inlocuiasca pe cele din portelan. Acestea pot fi aruncate imediat ce au fost folosite, economisind timp si spatiu! O lume mai curata incepe cu tacamurile de unica folosinta si cu farfurii si pahare biodegradabile. Sanito.ro este expertul de care ai nevoie!