Afla tot ce ai nevoie despre jachete!

In ultimul timp am vazut o crestere in popularitatea jachetelor, atat in randul femeilor, cat si in cel al barbatilor. Aceste piese vestimentare pot fi purtate aproape zilnic, chiar si in situatii in care este ceruta o prezenta eleganta.

Online gasim o varitate mare de jachete scurte pentru sezonul de primavara/vara.

Daca doriti sa adaugati o jacheta din denim in dulapul dvs., alegerea uneia se reduce la doua calitati principale ce trebuie luate in calcul: potrivirea si culoarea.

Potrivirea. La fel ca la toate articolele de imbracaminte, potrivirea este regula pentru jacheta de jeans. Nu doriti ca jacheta sa fie prea larga si nici prea stransa. O jacheta bine montata trebuie sa prezinte urmatoarele calitati:

-Se potriveste peste cel mai gros hanorac pe care intentionati sa il purtati.

-Poate fi inchisa fara a strange sau trage prea rau atunci cand este purtata peste un tricou (jachetele din denim nu sunt in mod obisnuit inchise, dar pot fi). Daca vrei totusi sa inchizi jacheta de denim, inchide-o doar in parte de jos si las-o deschisa sus.

-Tesatura atarna in planuri drepte.

Tivul inferior loveste in jurul soldurilor. Jacheta din denim este o jacheta mai scurta, iar tivul de jos nu ar trebui sa se extinda mult peste linia curelei, aproximativ mijlocul  coapsei superioare fiind cel mai lung pe care ar trebui sa cada. Cu toate acestea, nici jacheta nu trebuie sa fie prea scurta; daca se strecoara pana la talie si mai sus, va arata prea taiat si va incepe sa abordeze un stil mai feminin de jacheta.

Marginile manecilor trec putin peste incheieturi, dar nu depasesc mijlocul degetelor .

Puteti sa va incrucisati si sa va balansati bratele confortabil; daca vi se pare ca tesatura din denim se simte prea dura, aveti o senzatie de constrangere (acest lucru se poate intalni in cazul denimului mai inchis la culoare), cautati o jacheta croita cu un mic procent de material elastic adaugat la tesatura de bumbac.

In timp ce jachetele din denim sunt disponibile intr-o varietate de culori in zilele noastre, albastrul este cea mai clasica si versatila. Dintre jachetele albastre, culoarea lor variaza in functie de spalarile denimului.

Toate jachetele de jeans sunt in mod inerent casual, dar una realizata dintr-un denim inchis la culoare va fi usor „mai eleganta”, in timp ce una realizata dintr-un denim deschis va fi foarte casual. O culoare medie este, fara indoiala, cea mai buna alegere – este versatila, cu aspect clasic si este cel mai usor de asortat.

Este usor sa gasiti jachete scurte si maiouri de calitate pe site-ul dreamfashion.ro, mai ales cand aveti posibilitatea de completa cumparturile printr-un simplu click. Este foarte util sa puteti comanda online haine si accesorii, mai ales intr-o perioada in care contactul fizic trebuie fie cat mai mic posibil.

Dreamfashion.ro este un furnizor de haine de brand de calitate foarte mare, iar preturile sunt avantajoase pentru oricine doreste sa cumpere imbracaminte de cel mai inalt nivel! Alege calitatea hainelor de la dreamfashion.ro!