Adevarul din spatele cartilor de tarot

Cartile de tarot au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani. In prezent, foarte multi oameni apeleaza la acestea atunci cand trec prin momente dificile. Isi doresc sa primeasca indrumare si atunci apeleaza la o citire in tarot.

Ce trebuie sa stii despre tarot

Deci, de ce exista un voal de misticism atasat la tarot? Ei bine, adevaratele origini ale cartilor de tarot sunt necunoscute, dar se crede ca au castigat rapid popularitatea in Europa la sfarsitul secolului al XIV-lea. Au fost folosite ca si ghidare pentru cei care se simteau confuzi si nu stiau ce alegeri sa faca in viata. Urmeaza acest link pentru a afla mai multe.

De fapt, si in ziua de azi sunt folosite tot pentru acelasi scop. Lucruri precum vindecarea spirituala, intuitia si senzatia de energie nu pot fi dovedite cu stiinta. Aici intra magia. La sfarsitul zilei, depinde de fiecare individ cu privire la modul in care vede cartile. Credinta personala a lui Perilyn este ca tarotul poate fi folosit pentru divinatie.

Faceti cunostinta cu cartile

Pentru fiecare punte de tarot standard, exista 78 de carduri. Fiecare ofera o ilustrare frumoasa care reprezenta un caracter. Unele carti populare din punte includ magicianul, preoteasa, imparateasa, imparatul si diavolul. Fiecare dintre ele are un inteles specific. Si daca se prezinta cu susul in jos, semnificatia se schimba complet.

Interpretarea fiecarei carti este diferita – o multime de factori vin in joc ca intuitia cititorului, energia beneficiarului si intrebarile precedente. Cardurile Oracle au mesaje foarte specifice si depinde de ilustratorul si de intentia autorului acelui card. Emotiile sunt un lucru complicat, si tocmai de aceea cartile pot arata ceva cu totul diferit de la o persoana la alta.

Niciodata o citire nu va semana una cu cealalta, lucru pe care un cititor de tarot il stie foarte bine. Totodata, este foarte importanta si energia celui care doreste o citire. Acesta trebuie sa fie cat mai calm si linistit, si sa aiba o minte deschisa astfel incat sa primeasca cele mai potrivite raspunsuri. Pentru mai multe detalii, intra si pe https://www.banateanul.ro.

Ce trebuie sa faci inainte de o citire de tarot

Daca te-ai decis ca este momentul sa incerci o citire de tarot, atunci trebuie sa stii ca sunt anumiti pasi pe care trebuie sa ii urmezi. In primul rand, asigura-te ca esti foarte linistit. Daca esti nervos, agitat sau stresat, mediteaza pentru o ora. Sau, fa ceva care te poate relaxa astfel incat sa mergi la sedinta foarte calm si linistit. De asemenea, fa-ti o lista cu intrebarile la care doresti raspuns.

Discuta despre toate aceste lucruri cu cititorul tau, astfel incat sa primesti cele mai potrivite raspunsuri pentru situatia ta. Cartile de tarot pot fi de un real ajutor atunci cand te afli intr-un moment confuz la vietii tale si nu stii incotro sa o iei. Chiar daca multi oameni inca nu cred in aceasta metoda de clarificare a lucrurilor, ea exista si este cat se poate de adevarata. Pur si simplu lasa-te ghidat de informatiile pe care ti le ofera cartile de tarot si cu siguranta nu vei regreta.