Accesorii pentru telefoanele mobile de care ai oricând nevoie

Suntem din ce în ce mai dependent de telefoanele mobile, iar producătorii acestora au înțeles perfect acest lucru. În domeniu, s-au înregistrat performanțe de-a dreptul incredibile, dacă este să ne gândim la faptul că în urmă cu doar câțiva ani aceste dispozitive arătau cu totul altfel, iar funcțiile lor erau destul de reduse. În prezent, s-a ajuns la performanțe de-a dreptul incredibile, și nici măcar nu putem spune că s-a atins maximul în domeniu. Există, de asemenea, și unele accesorii pentru ele, de care ai oricând nevoie, și care ne fac viața mult mai ușoară.

Gamă variată de accesorii

Achizitionarea unui telefon mobil de ultima generatie reprezinta un efort financiar considerabil așa că este și normal să vrei să ai pentru el și o mulțime de accesorii care nu fac altceva decât să îți simplifice și mai mult viața. Dar, la o simplă căutare după accesorii, ești de-a dreptul copleșit de diversitatea acestora. Toate par foarte utile și, la prima vedere, te gândești că ai nevoie de ele. De fapt, susțin specialiștii în domeniu, lista este mult mai scurtă, de doar cinci, care sunt într-adevăr necesare. Ți le prezentăm și noi, pe scurt, în rândurile de mai jos.

Card de memorie

Da, este adevărat, majoritatea telefoanelor mobile au parte de o memorie nativă destul de generoasă, dar cu toate acestea nu de puține ori ai nevoie de mai mult. Sau, poate pur și simplu ai un model ceva mai vechi de smartphone, care nu stă chiar atât de bine la capitolul memorie, și este nevoie să suplimentezi pe acolo. Aici intervin cardurile de memorie, un accesoriu foarte util și, din fericire, nici chiar atât de scump încât să renunți la ideea de a-l achiziționa.

Acumulatoare externe

Da, știm și noi, telefoanele mobile moderne nu stau deloc bine la capitolul autonomie. Altfel spus, bateria se consumă atât de repede, încât nici nu apuci să închei 24 de ore fără să fie nevoie să pui telefonul la încărcat. Cu atât mai mult cu cât folosești smartphone-ul și pentru a rezolva sarcinile de la serviciu, să participi la o videoconferință, să trimiți niște mail-uri și altele asemănătoare. Prin urmare chiar ai nevoie de aceste acumulatoare externe, cu ajutorul cărora îți poți încărca telefonul chiar și de patru ori înainte ca ele să se consume. Există o mulțime de modele de acumulatoare externe pe piață, iar recomandarea noastră este să îl alegi pe cel care este compatibil cu telefonul tău mobil, și răspunde cel mai bine cerințelor tale. Nici prețurile nu sunt ceva de speriat, așa că alege cu încredere.

Popsocket

Nu, nu este deloc vorba despre un moft, o fiță la modă, ci un accesoriu chiar foarte util. Îl poți folosi pentru a sprijini mai bine telefonul atunci când urmărești anumite înregistrări video sau ești într-un apel video, când vrei să faci fotografii și nu numai. Cu ajutorul unui popsocket se evită contactul direct al smartphone-ului cu o suprafață murdară sau umedă, eviți scăparea din mână a telefonului și, de ce nu, acesta arată chiar mai drăguț atunci când este prevăzut cu un astfel de accesoriu. Cine a spus că un accesoriu pentru smartphone-ul tău trebuie să aibă un aspect cât mai dezagreabil?

Folia de protecție

Sunt de la sine înțelese avantajele de care te poți bucura atunci când telefonul tău mobil este dotat cu o astfel de husă de protecție. Nici măcar nu costă mult, o găsești ușor și se montează la fel de simplu. Cu ajutorul foliei eviți ca ecranul telefonului să aibă parte de fisuri sau zgârieturi inestetice. Există atât de multe modele, pentru toate telefoanele, așa încât este imposibil să nu o găsești și pe cea de care ai nevoie. De asemenea, mai nou există și folii de protecție care oferă o experiență tactilă mai bună pentru utilizatori, așa că ai putea să încerci și această variantă.

Husă

Aproape că nu mai era nevoie să îl trecem pe lista cu accesorii necesare pentru smartphone-ul tău, pentru că ni s-a părut de la sine înțeles că ai nevoie de așa ceva. Da, este adevărat, uneori husa telefonului parcă îi răpește acestuia puțin din frumusețe, dar ce este mai important pentru tine: un smartphone protejat împotriva loviturilor, zgârieturilor sau șocurilor de orice fel, sau unul expus tuturor acestor riscuri? Răspunsul este, evident, unul singur. Mai mult chiar, pe piață există și huse rezistente la apă, ceea ce este, din nou, un mare avantaj, mai ales dacă profesia ta este una unde umiditatea este la ea acasă. Din nou, avem de a face cu un accesoriu ieftin, dar foarte eficient, așa că recomandarea noastră este să nu renunți la el, deoarece te poate scuti de multe neplăceri. De asemenea, crești rezistența dispozitivului tău mobil pe care, cel mai probabil, ai cheltuit destul de mulți bani.

Cam acestea au fost cele cinci accesorii pentru telefoanele mobile care, în opinia noastră, nu au voie să-ți lipsească. Evident, lista ta poate fi mult mai cuprinzătoare, și este și normal să fie așa. Până la urmă, toate accesoriile create pentru telefoanele mobile au fost concepute să fie cu adevărat utile. Tu știi cel mai bine care ți se potrivesc și care nu, dar reține: nu toate îți sunt cu adevărat necesare. De fapt, dacă ai face o analiză corectă, ai ajunge și tu la aceeași concluzie ca și noi, că acestea cinci sunt indispensabile. Restul sunt pur și simplu… opționale!