5 avantaje ale utilizării geamului termopan

Pentru a calcula un preț corect pentru noua fereastră, trebuie să fie disponibile diferite date, care sunt introduse într-un calculator geam termopan. În primul rând, trebuie să fie relevant materialul din care ar trebui să fie făcută noua fereastră. La începutul calculului prețului ai nevoie și de marca dorită și de tipul tâmplăriei. Atunci când alegi un brand, trebuie acordată atenție calității și durabilității, pentru a obține piesele de schimb necesare după ani. Tipul de geam termopan, forma și culoarea ferestrelor sunt, de asemenea, date importante pentru a putea calcula prețul ferestrelor. Tipul de deschidere a ferestrei și accesoriile suplimentare pentru protecția antiefracție ar trebui de asemenea, alese.

Utilizare geam termopan – Avantaje

Principalul avantaj este costul și izolația termică. Ferestrele termopan sunt de câteva ori mai ieftine față de ferestrele din lemn.  Pe lângă costuri, ferestrele termopan prezintă mult mai multe avantaje, iar unul dintre ele este economisirea de căldură. Nu permite ca temperatura interioară să iasă, iar cea exterioară să intre în casă. Acesta este un plus semnificativ, deoarece astfel de ferestre nu trebuie izolate pentru iarnă, iar vara nu va exista exces de căldură în casă. Acest lucru este important mai ales dacă există copii care sunt foarte sensibili la temperaturi extreme.

Izolarea fonică este, de asemenea, un al doilea avantaj destul de important la alegerea ferestrelor. Pentru ferestrele termopan din PVC, nivelul acestui criteriu este foarte ridicat, deoarece profilul din plastic se potrivește strâns la perete, iar ferestrele cu geam termopan de înaltă calitate cresc acest nivel de mai multe ori. Datorită etanșării de înaltă calitate, nu mai trebuie să respiri praful străzii, deoarece atunci când sunt închise, ferestrele nu lasă ca praful să intre în casă.

Un al treilea avantaj, este că geamurile termopan sunt foarte ușor de curățat. Tot ce trebuie să faci este să cumperi produse de îngrijire pentru geamuri și să le utilizezi ori de câte ori este nevoie.

Siguranța este cel de-al patrulea avantaj important atunci când alegi ferestrele termopan. Desigur, dacă ferestrele sunt la etajele inferioare, atunci este necesar să achiziționezi alte elemente pentru siguranță, precum rulouri, bare etc. Dar dacă ferestrele sunt la etajele inferioare, trebuie să ai grijă cel puțin de securitatea pe care ferestrele le oferă. Ferestrele termopan sunt mai durabile, iar termopanul acoperite cu un film special este aproape imposibil de spart.

Atunci când alegi ferestre termopan și obții un preț estimativ cu un calculator geam termopan, nu trebuie să uiți de aspectul estetic, deoarece acestea completează designul casei, și acesta este cel de-al cincilea avantaj. Ferestrele termopan sunt moderne și vin într-o gamă largă de culori și texturi. Ferestrele din lemn diferă doar în nuanțe de maro. Ferestrele termopan pot fi în orice dimensiune, formă și în orice culoare.

Dacă încă mai deții ferestre din lemn, atunci ar trebui să te gândești să le înlocuiești. Desigur, va trebui să cheltui câțiva bani pentru achiziționarea și instalarea ferestrelor termopan, dar va merita. Ferestrele din lemn își vor pierde mai devreme sau mai târziu aspectul, vor absorbi apa și vor trebui înlocuite. Pentru a face alegerea corectă a ferestrelor termopan, ai nevoie de un calculator geam termopan, pe care îl poți găsi pe site-ul termopane.com.