4 motive care te vor convinge să alegi un restaurant pentru nunta ta

Atunci când vine vorba despre organizarea nunții, pe check list-ul tău se regăsește fără doar și poate, locul unde se va desfășura petrecerea de nuntă. După cermonia de la primărie și cea religioasă reprezintă cu siguranță unul din cele mai memorabile momente ale nunții.

Iar atunci când ai căutat locații nuntă, cu siguranță că ai văzut că ai la îndemână diferite posibilități, printre care cea mai la îndemână este fără doar și poate, restaurantul. Încă mai stai pe gânduri? Îți prezentăm în acest articol câteva motive care s-ar putea să te convingă.

Alege restaurantul pentru o nuntă la cheie

Primul motiv pentru care ar trebui să alegi un restaurant nuntă este ușurința în organizare. Făcând această alegere, tu și partenerul tău, vă oferiți luxul unei soluții la cheie. Într-adevăr, prin faptul că aveți un singur furnizor pentru masa și sala de recepție, vă simplificați foarte mult viața.

Și apropo de simplificarea vieții… Dacă alegi să mergi la un restaurant pentru nuntă, vei scăpa de grija de a închiria o sală, de a găsi un furnizor de catering, de a alege vasele și fețele de masă, de a închiria mese și scaune, etc. Ca să nu mai vorbim de elementele decorative!

Și, mai presus de toate, economisești o cantitate considerabilă de timp înainte și după eveniment: nu ai de pregătit sau de decorat sala și nici de făcut curățenie. Să dai o petrecere fără să-ți faci griji pentru a doua zi este un mic colț de rai, nu-i așa?

Restaurantul- ideal pentru o nuntă mai mică

Pentru cel mai fericit eveniment din viața ta, ai prevăzut să fiți mai puțini și să chemi doar persoanele apropiate? Atunci când nu ai mulți invitați, poți alege un restaurant mai mic fără probleme. La fel și în cazul unui restaurant botez.

Restaurantul este locul ideal, convivial pentru a celebra cel mai frumos eveniment din viață. Și dacă ai și persoane mai bătrâne printre invitați, cu siguranță că se vor bucura de confort.

Nunta la un restaurant pentru un buget stăpânit așa cum trebuie

Închirierea sălii pentru nuntă, meniul, ospătarii… nota de plată poate deveni foarte repede extrem de piperată. Dacă vei alege un restaurant nuntă, vei scăpa de toate cheltuielile în plus. Și în funcție de preferințe, chiar îl poți decora exact așa cum vrei sau în funcție de tema nunții.

Un restaurant este deci cadrul ideal pentru o nuntă

Există multe criterii pentru alegerea unui restaurant de nuntă. Pe lângă reputația bucătarului sau a specialităților sale, cadrul poate fi, de asemenea, un element decisiv pentru masa de nuntă. O atmosferă bucolică și rurală sau una rafinată? Locuri cu terase și verdeață la marginea unui parc cu copaci? Decoruri mai vechi sau un cadru mai modern? Restaurantul în care ați avut prima întâlnire? Ai nevoie de restaurantul ideal pentru a găzdui recepția de nuntă. Și de ce nu o grădină pentru un  meniu sau un moment răcoritor? Astfel, îți vei sărbători nunta într-un loc care va avea mai mult farmec decât o sală de festivități, oricât de frumos decorată ar fi ea.

Sărbătorirea nunții într-un restaurant este alegerea de a nu avea grijă de nimic și de a vă bucura de această zi alături de invitații voștri. Totul este inclus! Între servirea personalului, sala pregătită, vesela, decorul, mesele și băuturile, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic!

Nunțile sunt unul dintre cele mai frumoase momente din viața noastră și ne dorim ca acestea să fie cât mai perfecte. Între prieteni și familie, numărul de invitați este cel mai adesea nu foarte mare, deci cel mai bine ar fi să se aleagă un  un restaurant pentru a încânta papilele gustative.