4 greseli frecvente pe care le poti face atunci cand joci la pariuri sportive

Daca obisnuiesti sa joci frecvent la pariuri sportive, probabil ti-ai dat seama deja ca lucrurile nu sunt atat de frumoase cum pareau la inceput. In mod contrar, exista sanse mari sa pierzi multi bani in timpul acestei activitati. Iata care sunt 4 dintre cele mai frecvente greseli si solutiile la acestea!

1. Jucatul la recuperare

In momentul in care pierzi cateva pariuri la rand, te-ar putea tenta ideea de a mari brusc miza. Multi pariori folosesc aceasta strategie, in ideea ca asa vor recupera toata suma initiala. Totusi, trebuie sa privesti lucrurile si din perspectiva negativa. In cazul in care n-ai noroc si pierzi si urmatoarea runda la pariuri sportive, te poti trezi fara bani pe cont.

Astfel, vei ajunge in situatia in care sa nu-ti mai doresti sa continui. Aceasta problema poate fi insa rezolvata daca incerci sa gandesti in mod logic si nu te mai lasi influentat de ceea ce simti.

2. Investitii pe care nu-ti permiti sa le pierzi

Managementul banilor este un aspect important in orice domeniu al vietii. Mai mult ca sigur ai observat ca, atunci cand nu-ti calculezi salariul, majoritatea baniilor se duc repede. Acest lucru se intampla, pentru ca nu poti face achizitii intr-un mod eficient, fara o strategie bine pusa la punct.

In acelasi mod, nu poti juca la pariuri sportive tot ce ai, pe principiul ca n-ai cum sa pierzi urmatoarea runda. Stabileste o suma saptamanala sau lunara de jucat si incadreaza-te in aceasta orice s-ar intampla. Daca decizi sa-ti urmezi planul, bugetul personal nu va fi afectat.

3. Plasarea constanta de pariuri multiple

Pariurile multiple pot parea o optiune sigura, deoarece necesita investitii mici si promit castiguri enorme. Cu toate acestea, atunci cand creezi un bilet foarte lung, te bazezi doar pe noroc. Este posibil sa nu castigi niciodata, din cauza faptului ca exista cel putin un meci sau doua pe care se poate sa le pierzi.

Desi ideea de a pune mana pe suma maxima cu o investitie de cativa lei la pariuri sportive este una placuta, acest lucru se intampla prea rar in realitate ca sa fie ceva pe care sa te bazezi. Pariorii profesionisti joaca doar la pariuri single sau nu pun mai mult de 2-3 meciuri pe majoritatea biletelor. Acestia se bazeaza pe cunostintele lor si tintesc un profit realist pe termen lung.

4. Achizitionarea ponturilor de la persoane necunoscute

In mediul online, exista tot felul de persoane care promit castiguri sigure pe cote foarte mari. Acestia ademenesc incepatorii prin intermediul unor bilete false si afirma faptul ca afla din timp despre meciurile aranjate. Dovezile lor pot parea autentice, insa nu reprezinta decat o inselatorie creata pentru cei care viseaza la castiguri rapide.

Oricine isi doreste sa faca investitii la pariuri sportive fara sa-si asume riscuri, insa este important sa realizezi ca nimeni nu detine ponturi sigure si ca n-ar avea motiv sa impartaseasca cu tine unul. De aceea, este recomandat sa pariezi singur pe sporturile pe care le intelegi in intregime si pe echipele pe care le cunosti. Documenteaza-te bine inainte de a incepe si nu uita faptul ca oricand poti fi luat prin surprindere, chiar daca faci o analiza solida.

Care sunt cele mai bune case de pariuri sportive?

Majoritatea caselor de pariuri nu ies cu nimic in evidenta. Cele de pe internet, asa cum este platforma Get’s Bet, pun insa la dispozitia jucatorilor diverse promotii si bonusuri de bun venit. Spre exemplu, o casa renumita de pariuri online poate oferi un bonus de pana la 2.000 de lei pentru fiecare membru.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO