3 motive pentru care munca intr-un studio videochat din Bucuresti e mai avantajoasa decat cea de acasa

Atunci cand te-ai decis sa devii model de videochat, ai la dispozitie doua variante: fie lucrezi in cadrul unui studio videochat din Bucuresti, fie alegi sa vorbesti cu membrii site-urilor de la tine de acasa. Iata cateva informatii care te vor ajuta sa iei decizia cea mai potrivita.

Doar imaginea de calitate e apreciata
Un studio videochat Bucuresti cum este www.studio20.ro iti pune la dispozitie cea mai buna aparatura, astfel incat membrii site-urilor de profil sa aiba o experienta cat mai autentica, sa te poata vedea asa cum esti in realitate. Daca vrei sa lucrezi de acasa, ai la dispozitie doua variante, dintre care niciuna nu este cu adevarat avantajoasa.

Prima varianta este sa lucrezi cu laptopuri si camere de filmat mai putin performante. Asta va duce, inevitabil, la imagini de slaba calitate, ceea ce va avea un impact negativ asupra interactiunii cu barbatii.
Daca esti de parere ca vreunul dintre acestia va accepta sa urmareasca mai mult de cateva secunde o imagine in ceata sau una pixelata, te inseli amarnic. Dimpotriva, vor pleca imediat, in cautarea unor modele pe care pot sa le vada la o calitate demna de secolul XXI.

A doua varianta este sa investesti de una singura in aparatura performanta. Dar ce rost are sa cheltuiesti sute sau mii de euro, cand un studio iti pune la dispozitie intreaga tehnologie necesara gratuit? Apoi, chiar daca esti dispusa sa investesti mult la inceput, nu e suficient sa ai aparatura de calitate. Trebuie sa stii cum sa o folosesti, unde sa o amplasezi, cum si in ce fel sa focalizezi, pe scurt ai nevoie de cunostinte tehnice temeinice.

Insa toate aceste lucruri pot fi invatate foarte repede intr-un studio videochat din Bucuresti, unde beneficiezi de ajutorul unor experti. In schimb, acasa vei pierde mult timp facand singura diferite experimente sau chinuindu-te sa intelegi instructiunile dintr-un manual.

 

Sunet de calitate
Membrii site-urilor vor, cu siguranta, sa te auda foarte clar, sa inteleaga tot ce vorbesti. Cu cat sunetul le da impresia ca se afla chiar alaturi de tine, cu atat vor ramane mai mult timp in dialog. Dimpotriva, un sunet indepartat de realitate, care le aminteste in permanenta ca va despart sute sau mii de kilometri va avea efectul de a-i indeparta imediat.

Daca lucrezi de casa, optiunile existente sunt aceleasi ca in cazul camerelor de filmat: ori folosesti microfoane de slaba calitate, ori investesti bani seriosi in dispozitive care folosesc cea mai recenta tehnologie.

Cele doua variante presupun fie diminuarea castigurilor, fie investitii majore. Mult mai avantajos este sa beneficiezi de toate dotarile existente intr-un studio videochat din Bucuresti, care asigura cea mai buna calitate a sunetului.

Beneficiezi de sfaturile unor profesionisti
Daca lucrezi de acasa, va trebui sa descoperi totul de una singura: ce anume isi doresc membrii site-urilor, care sunt cele mai bune modalitati de a-i cuceri si de a-i transforma in admiratori de durata etc.

In schimb, daca alegi sa lucrezi intr-un studio videochat din Bucuresti, vei beneficia in permanenta de ajutorul unor traineri. Acestia iti vor spune tot ce ai nevoie sa stii, atat referitor la atitudinea proprie, cat si la cerintele si asteptarile clientilor.

Astfel, te vor ajuta sa iti fixezi targeturi realiste si, apoi, sa le atingi. Cu ajutorul lor, progresul va deveni vizibil, de la saptamana la saptamana, iar acest lucru se va reflecta si in castigurile obtinute.

 

.