Miercuri, 23 August 2017

Proiecte Licinium desfasurate

Evaluare utilizator: / 4
Cel mai slabCel mai bun 

13-15 Decembrie 2011 | Gala "Investiti in potential"

In data de 14 decembrie 2011 in Sala de conferinte Bucuresti a RIN Grand Hotel cu incepere de la orele 18,50  a avut loc cea de-a doua editie a Galei "Investiti in potential" organizata de Fundatia Licinium.

Evenimentul s-a desfasurat sub denumirea "Performanta nu are limite" si face parte din platforma "Investiti in potential" care urmareste trei directii majore: libertatea de miscare si comunicare prin sustinerea tinerilor cu potential cu burse sociale, de studii si sportive; promovarea tinerilor cu potential ca modele de viata activa; finantarea a 30 de proiecte care sa aiba ca finalitate creearea unei generatii de reprezentanti responsabili ai comunitatilor din care provin (comunitatea persoanelor cu handicap, comunitatea minoritatilor, comunitatea persoanelor defavorizate din punct de vedere social).

In cadrul evenimentului a avut loc premierea persoanelor cu dizabilitati care de-a lungul anului au excelat in diverse domenii de activitate (sport, educatie, arta, cultura, etc); licitatie de proiecte CSR 2012 si lansarea cartii de colectie "Personalitati cu handicap care au influentat istoria".

Mai multe detalii aici si in sectiunea Multimedia din site.


 

15 Decembrie 2010 | Gala "Investiti in potential" 2010

In 2010 s-au implinit 10 ani de activitate ai Fundatiei Licinium, motiv pentru care aceasta organizeaza in perioada 3 – 15 decembrie 2010, Zilele "Investiti in potential", care vor culmina cu o Gala purtand acelasi nume.

Astfel, in data de 15 decembrie 2010, Parlamentul Romaniei in parteneriat cu Fundatia Licinium organizeaza gala de lansare a platformei sociale "Investiti in potential", care urmareste implementarea conceptului de investitie prin valorificarea potentialului uman. In cadrul galei vor participa 400 de invitati dintre care 150 vor fi tineri cu handicap.

Pentru poze luate de catre invitati, puteti vizita Forumul ProStemCel.ro

Detalii si foto/video in sectiunea Multimedia din site.


 

Investeste in Potential, la Mare 2010

In fiecare an, actiunile fundatiei Licinium se muta pe litoral. Anul acesta nu a facut exceptie. O echipa extinsa de voluntari, condusa de Cosmin Jurcan, porneste in diferitele statiuni turistice pentru a arata faptul ca potentialul persoanelor cu probleme este incredibil, si merita fondurile propuse catre burse sau mijloace de locomotie pe care le ridicam. Investim in potential!

Acum ca timpul Licinium de la Mare s-a incheiat, am adunat aici un mic jurnal video care sa arate ce s-a intamplat in cele aproximativ 3 saptamani de activitate.

Detalii si foto/video in sectiunea Multimedia din site.


 

Parlament 2009

Pe data de 5 mai 2009, Licinium a sustinut o actiune in Palatul Parlamentului.

Pentru poze luate de catre invitati, puteti vizita Forumul ProStemCel.ro

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.


 

"Investiti in potential" 2009

Fundatia Licinium a organizat in august 2009 o actiune pe litoralul romanesc.

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.


 

"Investiti in potential" 2008

In luna februarie 2008, Fundatia Licinium a organizat un eveniment in care a impartit carucioare active la persoane cu handicap.

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.


 

Concert George Michael 2007

In data de 31 mai 2007 a avut loc concertul George Michael la Bucuresti, unde Fundatia Licinium a obtinut acces gratuit pentru persoanele cu handicap, precum si acces la o zona cu vizibilitate perfecta prin folosirea unei rampe.

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.


 

Parlament 2006

Pe data de 5 decembrie 2006, Licinium a sustinut o actiune in Palatul Parlamentului.

 

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.


 

Concert Depeche Mode 2006

In data de 5 mai 2006, a avut loc lansarea campaniei pe termen lung "Investiti in Potential", in cadrul careia, pe 23 iunie 2006 s-a desfasurat actiunea Depeche Mode Romania, la care a participat un grup de 40 de tineri cu handicap, iar pe 17 iulie 2006, cu ocazia concertului Shakirei la Timsoara, fundatia a obtinut accesul a 20 de tineri cu handicap la eveniment.

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.


 

"Crede in sansa lor" 2005

In 15 mai 2005, la Opera Romana, a fost organizat un concert si un vernisaj de pictura sub deviza "Crede in sansa lor", avand ca protagonisti un grup de tineri cu handicap carora li s-au alaturat artisti consacrati ai scenei romanesti.


 

Centrul Comunitar pentru Tineret Inand

In aprilie 2004 a luat fiinta Centrul Comunitar pentru Tineret Inand, cu caracter socio-sportiv.

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.


 

"Merita sa crezi in sansa noastra" 2002

Intre 1-31 iulie 2002, s-a desfasurat prima etapa a campaniei "Merita sa crezi in sansa noastra", avand ca orase tinta Oradea, Cluj, Timisoara, urmarindu-se realizarea unor parteneriate cu mass-media locale si promovarea in biserici, licee si universitati a unei imagini realiste privind comunitatea persoanelor cu handicap.

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.


 

"Accepta, intelege, respecta" 2001

Intre 14 -16 iunie 2001, sub deviza "Accepta, intelege, respecta", s-a organizat, in colaborare cu Federatia Romana de Fotbal, Club Dinamo Bucuresti si compania Tuborg Beer, o actiune de promovare a integrarii sociale a persoanelor cu handicap, cu ocazia finalei Cupei Romaniei la fotbal. La acest eveniment 50 de persoane cu handicap au avut asigurate bilete gratuite.

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.


 

Zilele Solidaritatii - Oradea 2000

Intre 23-29 octombrie 2000, Fundatia "Licinium" a organizat Zilele Solidaritatii - Oradea 2000, avand ca obiectiv strangerea de fonduri pentru sustinerea financiara a Centrului de consultanta si orientare socio-profesionala a tinerilor cu handicap.

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.


 

Accesibilizarea spatiilor publice

Fundatia "Licinium" a organizat, pe 29 mai 2000, o intalnire pe plan national a reprezentantilor persoanelor cu handicap cu primarul Capitalei, domnul Traian Basescu si mai multi reprezentanti a Parlamentului Romaniei, intalnire ce a avut ca rezultat introducerea in programul de modernizare a infrastructurii municipiului Bucuresti a accesibilizarii spatiilor publice.

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.


 

5 Mai 2000

Cu ocazia Zilei Internationale a Luptei Impotriva Discriminarii Persoanelor cu Handicap, 5 mai 2000, atat persoane cu handicap, ziaristi, tineri voluntari, cat si reprezentanti ai autoritatilor locale au participat la o campanie de constientizare a societatii civile, prin impartirea de colante si pliante.

Detalii si foto in sectiunea Multimedia din site.

Contact

Doresti sa devii voluntar? Sau pur si simplu sa ne spui ceva?

  • Adresa: Cefa-Inand 197
    Judet Bihor, Romania
  • Tel: (+4) 0741 379 416
Te afli aici: Proiecte Proiecte realizate