Luni, 21 August 2017

Poti face diferenta!

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Datorita permisiunii companiei Metrorexveti gasi voluntari Licinium la gurile de metrou din Bucuresti!

Acum ii veti vedea la statiile Unirii si Victoriei. Daca doriti sa va implicati pentru o acoperire mai mare, interesati-va aici: Contact.

Compania Metrorex si-a manifestat interesul si deschiderea, inca dinainte de anul 2000, fata de problema asigurarii de facilitati pentru accesul persoanelor cu dizabilitati la transportul public subteran. Pe data de 21 Septembrie 2010, S.C. Metrorex S.A. a semnat cu Asocierea firmelor S.C. SOMET S.A. - S.C. SCHINDLER ROMANIA S.R.L. - S.C. TIAB S.A contractul de achizitie publica avand ca obiect instalarea de lifturi si platforme cu obiectivul inlesnirii accesului persoanelor cu dizabilitati in reteaua de metrou existent. Aceste lifturi vor fi instalate in mod deosebit pe trasee directe de la nivel stradal la nivel peron, putand fi folosite atat din exterior, cat si din interiorul statiilor. Mai multe informatii despre aceasta actiune se pot gasi aici.

Fundatia Licinium a decis sa contribuie la simplificarea mobilitatii persoanelor cu handicap prin colectarea de fonduri destinate achizitiei de carucioare proactive. Strangerea de fonduri se face prin distribuirea de servetele umede in locatii fixe (momentan statiile Victoriei si Unirii). Carucioarele vor fi inmanate in momentul in care vor fi inaugurate facilitatile pentru accesul persoanelor cu handicap in reteaua de metrou.

Fondurile stranse, in limita existentei lor, vor fi folosite atat la dezvoltarea educationala a tinerilor cu potential prin burse de studiu, cat si la achizitionarea de echipamente sportive pentru tinerii din domeniu. Campania noastra la metrou se incheie pe data de 15 Decembrie.

Daca ii vedeti pe voluntarii nostri, nu ezitati sa mergeti la ei si sa ii salutati!

Contact

Doresti sa devii voluntar? Sau pur si simplu sa ne spui ceva?

  • Adresa: Cefa-Inand 197
    Judet Bihor, Romania
  • Tel: (+4) 0741 379 416
Te afli aici: Poţi face diferenţa!