Miercuri, 23 August 2017

Media

Comunicat - Poti face diferenta

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

In data de 7 iunie 2012 la Sala Palatului, ora 19.00, va avea loc Conferinta Motivationala "Poti face diferenta", primul eveniment in cadrul caruia speakerii motivationali sunt persoane cu dizabilitati din Romania, care au experienta in domeniul social, politic, artistic si neguvernamental.

Conferinta lanseaza o provocare participantilor de a-si schimba viata prin valorificarea potentialului individual, conceptul fiind inovator prin continut si mesaj.

Nota de unicitate, autenticitate si originalitate deriva din mesajul percutant al vorbitorilor din cadrul conferintei, dar si a momentelor de marturii pe care insertiile unice ale artistilor cu si fara handicap le genereaza.

Conferinta din 7 iunie 2012 constituie o provocare pentru societatea civila din Romania iar in calitate de initiatori ai acestui eveniment dorim sa creem premizele participarii a urmatoarelor grupuri tinta: voluntari, elevi, studenti, persoane cu dizabilitati (fizice, senzoriale etc), angajati din companii de stat si private, functionari publici si personalitati.

Citeşte mai mult...

Personalitati cu handicap care au influentat istoria

Evaluare utilizator: / 2
Cel mai slabCel mai bun 

In data de 14 decembrie 2011 in Sala de conferinte Bucuresti a RIN Grand Hotel cu incepere de la orele 18,50  a avut loc cea de-a doua editie a Galei "Investiti in potential" organizata de Fundatia Licinium.

Evenimentul s-a desfasurat sub denumirea "Performanta nu are limite" si face parte din platforma "Investiti in potential" care urmareste trei directii majore: libertatea de miscare si comunicare prin sustinerea tinerilor cu potential cu burse sociale, de studii si sportive; promovarea tinerilor cu potential ca modele de viata activa; finantarea a 30 de proiecte care sa aiba ca finalitate creearea unei generatii de reprezentanti responsabili ai comunitatilor din care provin (comunitatea persoanelor cu handicap, comunitatea minoritatilor, comunitatea persoanelor defavorizate din punct de vedere social).

In cadrul evenimentului a avut loc premierea persoanelor cu dizabilitati care de-a lungul anului au excelat in diverse domenii de activitate (sport, educatie, arta, cultura, etc); licitatie de proiecte CSR 2012 si lansarea cartii de colectie "Personalitati cu handicap care au influentat istoria".

Citeşte mai mult...

Comunicat - Investim in potential

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Investim in potential!

Lansarea cartii de colectie "Personalitati cu handicap care au influentat istoria".

Miercuri, 14 decembrie, in cadrul Galei "Investiti in potential", aflata la a doua editie, se va lansa cartea "Personalitati cu handicap care au influentat istoria", o initiativa a Fundatiei Licinium, realizata cu sprijinul Inspire Business. Evenimentul se va desfasura la Rin Grand Hotel, Sala de conferinte - Bucuresti, incepand cu ora 19.30.

Cartea de colectie "Personalitati cu handicap care au influentat istoria" pune in lumina performantele si rezultatele remarcabile ale persoanelor cu handicap, alaturi de biografiile a 100 de personalitati care au influentat istoria la nivel global. Autoarea cartii este Bencze Marta Iozefina, coordonator proiecte a Fundatiei Licinium, ea insasi o persoana cu dizabilitati fizice.

In cadrul galei, odata cu lansarea cartii, se vor premia persoanele cu dizabilitati care, in 2011, au excelat in diverse domenii de activitate (sport, educatie, arta, cultura etc.). Invitatii vor avea prilejul sa urmareasca un spectacol sustinut de artisti cu si fara handicap, iar seara se va incheia cu o licitatie de proiecte CSR pentru 2012.

Citeşte mai mult...

Gala "Investiti in potential" 2011

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 

Invitatie

In data de 14 decembrie 2011 sunteti invitati in Sala de conferinte Bucuresti a RIN Grand Hotel cu incepere de la orele 18,50 la cea de-a doua editie a Galei "Investiti in potential" sa creeam impreuna un cadru de vizibilitate a promovarii conceptului de investitie, constienti fiind ca investitia nu este o optiune ci o necesitate.

Evenimentul se desfasoara sub denumirea "Performanta nu are limite" si face parte din platforma "Investiti in potential" ce urmareste trei directii majore: libertatea de miscare si comunicare prin sustinerea tinerilor cu potential cu burse sociale, de studii si sportive; promovarea tinerilor cu potential ca modele de viata activa; finantarea a 30 de proiecte care sa aiba ca finalitate creearea unei generatii de reprezentanti responsabili ai comunitatilor din care provin (comunitatea persoanelor cu handicap, comunitatea minoritatilor, comunitatea persoanelor defavorizate din punct de vedere social).

Citeşte mai mult...

Contact

Doresti sa devii voluntar? Sau pur si simplu sa ne spui ceva?

  • Adresa: Cefa-Inand 197
    Judet Bihor, Romania
  • Tel: (+4) 0741 379 416
Te afli aici: Media