Miercuri, 23 August 2017

Fii voluntar Licinium!

Evaluare utilizator: / 5
Cel mai slabCel mai bun 

Anul 2011 a fost declarat Anul European al Voluntariatului si se va derula sub sloganul: "Ofera-te voluntar! Schimba ceva!"

De ce voluntar?

De multe ori ai auzit ca pentru a produce o schimbare trebuie sa actionezi. Nu trebuie sa ai asteptari de la ceilalti pentru ca astfel nu reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus. Daca te implici in activitati de voluntariat ai posibilitatea sa iti pui ideile in practica si sa produci schimbari in comunitatea ta.

VINO VOLUNTAR ALATURI DE LICINIUM!

Poti participa la Campania "Investiti in potential" de strangere de fonduri pentru burse de studiu si carucioare proactive pentru tinerii cu handicap.

Citeşte mai mult...

Poti face diferenta!

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Datorita permisiunii companiei Metrorexveti gasi voluntari Licinium la gurile de metrou din Bucuresti!

Acum ii veti vedea la statiile Unirii si Victoriei. Daca doriti sa va implicati pentru o acoperire mai mare, interesati-va aici: Contact.

Compania Metrorex si-a manifestat interesul si deschiderea, inca dinainte de anul 2000, fata de problema asigurarii de facilitati pentru accesul persoanelor cu dizabilitati la transportul public subteran. Pe data de 21 Septembrie 2010, S.C. Metrorex S.A. a semnat cu Asocierea firmelor S.C. SOMET S.A. - S.C. SCHINDLER ROMANIA S.R.L. - S.C. TIAB S.A contractul de achizitie publica avand ca obiect instalarea de lifturi si platforme cu obiectivul inlesnirii accesului persoanelor cu dizabilitati in reteaua de metrou existent. Aceste lifturi vor fi instalate in mod deosebit pe trasee directe de la nivel stradal la nivel peron, putand fi folosite atat din exterior, cat si din interiorul statiilor. Mai multe informatii despre aceasta actiune se pot gasi aici.

Citeşte mai mult...

Contact

Doresti sa devii voluntar? Sau pur si simplu sa ne spui ceva?

  • Adresa: Cefa-Inand 197
    Judet Bihor, Romania
  • Tel: (+4) 0741 379 416
Te afli aici: Investiti Fii voluntar la noi!